Bänken på bilden har inget med texten att göra

Vid min hållplats (11:an mot bergsjön, hållplats Fjällgatan) finns faktiskt sveriges i särklass bästa parkbänk. vid första anblick ser den mest väldigt väldigt kall ut eftersom hela sittytan är beklädd av plåt, och de flesta kanske vet att plåt och vinter är en hemsk kombination, det är fruktansvärt kallt. Därför har jag undvikit att sätta mig på denna av naturliga skäl. Men häromdagen när jag stod och väntade så var det en som vågade att trotsa den kalla bänken,.. hon kom närmre och närmre den kalla plåten, tills hon sitter med hela ändan på bänken, vid samma ögonblick ropar hon ut till sina vänner "Den är ju varm!!" .. det var då jag insåg att den där bänken är något extra. jag var tvungen att prova nästkommande dag. Det var som en dröm att sätta sig på den där bänken. Hela söndagen gick jag och tänkte på den varma sköna bänken och hoppades snart att kunna sitta där igen, tyvärr gick det inte idag, men i morgon bitti då ska min rumpa få lite värme, såhär lagom till jul. =)

..jag gillar verkligen den där bänken, Göteborgs nästa turistmål, helt klart, jag tänker visa alla mina vänner denna underbara bänk =)

…på tal om bänk så skulle jag leta upp en bild på en bänk, och hittade nedanstående bild, sjukt smart, den i kombination med min värmebänk så har vi snart en revolution inom bänkvärlden, tänk vilken fin värld vi skulle leva i då. Att vara hemlös och ligga på en parkbänk skulle ju få en helt annan status i samhället….

…tänk om…